Yleinen

Blogin suunnittelua ja matkaan valmistautumista

By 10.6.2012 No Comments

Näin vain kaiken kiireen keskellä tuli käytettyä tuntikausia blogin suunnitteluun ja sellaisen tekemisen opetteluun. Ja loppujen lopuksi siitä tuli ihan erilainen kuin suunnittelin! Ehkäpä vielä muutan sitä jos ei tunnu miellyttävän

Nyt on siis alle viikko lähtöön! Jaiks! Olen hurjan innoissani ja onnellinen. Vaikka tänään olenkin vuodattanut useaan otteeseen kyyneleet ihanien ystävien ja läheisten kanssa. Mietin tänään, että tällainen lähtö on siinäkin mielessä mielekästä, että tulee kerrottua tärkeille ihmisille mitä he minulle merkitsevät. Ja saa itse huomata että ympärillä on suuri määrä ihmisiä jotka välittävät. Haikeutta on siis ilmassa, mutta se on värittynyt kauniiseen positiiviseen sävyyn. Maailma tuntuu tällä hetkellä erittäin kauniilta paikalta.

Ensi viikolla tähän aikaan olen jossain Lontoon ja Dar Es Salaamin välillä ilmassa. Sitten aamulla aikaisin saavutaan Dar Es Salaamiin ja sieltä sitten seuraavan päivän aikana kohti Mtwaran kaupunkia. Majoitun paikalliseen perheeseen, josta en vielä paljoakaan tiedä mutta kahdeksassa kuukaudessa ehtii varmasti tutustua ihan hyvin Olen yrittänyt omaksua rennon positiivisen asenteen, sillä olen kuullut että asiat eivät aina tapahdu ihan suunnitellusti Tansaniassa. Joten lähden todella avoimin mielin, ilman ennakko odotuksia. Silloin pystyy asennoitumaan kaikkeen positiivisesti

Voisin kirjoittaa tähän myös vähän taustatietojani, jos tänne vaikka eksyy joku joka ei minua entuudestaan tunne. Olen tosiaan 26 vuotias etelä-pohjanmaalta kotoisin oleva nuori nainen. Valmistuin osteopaatiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta 2010 ja olen siitä lähtien toiminut osteopaattina toiminimellä. Rakastan työtäni ja ammattiani. Se on tuonut elämääni todella paljon. Nyt kuitenkin ymmärsin, että on aika toteuttaa yksi suurista unelmistani, vapaaehtoistyö afrikassa. Olen haaveillut tästä varmaan 5 vuotiaasta lähtien ja aikaisemmin ajatellut etten uskalla lähteä tai ettei minusta ole siihen. Onneksi vihdoin tajusin, että eihän tässä ole mitään pelättävää eikä hävittävää! “Whether you think you can, or think you can’t, you are right!” Päätin siis että tottakai minusta on tähän. Ja olin oikeassa. Toiminimen ansiosta saatoin itse tehdä päätökset työni suhteen ja koska minulla ei ole lapsia, oli lähtö tässä elämäntilanteessa helppo. Tulen varmasti ikävöimään työtäni ja ihania potilaitani, puhumattakaan kaikista rakkaista läheisistäni, mutta toivon saavani afrikalta paljon.

Kello on jo vaikka mitä ja olen jo tuhlannut tähän blogiin tuntikausia tehokasta pakkausaikaa. Taitaa olla aika mennä nukkumaan että saan taas huomenna muuttoa etenemään. Tässä alkaa käymään päivät ennen lähtöä vähiin!

Leave a Reply